Jídelní lístek 15. - 19. 11.
PONDĚLÍ Polévka dýňový krém s krutóny
Čevabčiči, bramborová kaše, okurek
- 
    
Zapečené těstoviny se zeleninou a uzeným sýrem
 
džus, čaj, pibináček
ÚTERÝ Polévka hovězí s masem a nudlemi
Buchtičky s vanilkovým krémem
II. Kuřecí plátek, čtyřsýrová omáčka, hrášková rýže
ovocná šťáva, ovoce
ČTVRTEK Polévka rybí se zeleninou
Tokajský guláš, servítkový knedlík
- 
    
Houbový kuba se šmakounem z krup a tarhoní
 
ovocná šťáva, Brigit – tyčinka se sojou a kokosem
PÁTEK Polévka rajská s mašličkami
Vařené vejce, párek, fazole na kyselo, chléb
II. Králík, královský zelenina na másle, brambor
džus, ovoce










